gezondheidsbevorderaars en leefstijlcoaches

Healthy Parenting

"Healthy Parenting biedt professionele ondersteuning, praktische hulp, coaching en spreekuren voor ouders in periodes dat het even niet lekker loopt. Dit doen we in het Nederlands en in het Engels. We bieden ook slaapcoaching en stoppen met roken coaching. Als je overgewicht of obesitas hebt en je zwanger wil worden, zwanger bent of wanneer je een kindje hebt gekregen, dan kunnen we door het uitvoeren van de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) CooL jou helpen om een gezond gewicht te krijgen en gezondheidsvaardigheden aan te leren. Op een leuke en ontspannen manier. Deze GLI wordt vergoed vanuit het basispakket van jouw zorgverzekering. Zo werk je niet alleen aan jou eigen gezondheid maar ook aan de gezondheid van jouw hele gezin."

Ons doel

Healthy Parenting zet zich in voor veerkrachtige, gezonde en gelukkige families in zowel hun leef- als werkomgeving. Dat doen we door het uitvoeren van de gecombineerde leefstijl interventie (GLI) en coaching. De GLI en Stoppen Met Roken coaching worden vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekeraar.

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) stoppen met roken coaching aanleren gezondheidsvaardigheden ontspannen starten preparing for Pregnancy, preparing for Parenting, Expat & WellCare, gezonde leefstijl, training

Extra info

Verwijzing
Geen
Dienst soort
Gratis

Is de informatie op dit profiel verouderd, niet correct of niet gepast? Maak een melding

Terug naar zoekresultaten

Gratis hulplijn voor al je vragen rondom het ouderschap. 085 1303 959