De Oudergids

Altijd dichtbij

Bij jou in de buurt staan allerlei mensen en organisaties voor je klaar als je behoefte hebt aan ondersteuning of deskundig advies. Wil je met hen in contact komen? Zoek dan hier voor jouw gemeente de contactgegevens van deze personen en instanties.

Resultaten (15)

Verloskundigenpraktijk

Verloskundigen Geldrop-Heeze-Leende

"Wij zijn een verloskundigenpraktijk. Gevestigd aan de Sluisstraat in Geldrop, we hebben ook een locatie in Heeze. Wij zetten ons in voor goede verloskundige zorg tijdens je zwange (meer...)

Verloskundige zwangerschap bevalling echo centering pregnancy
Praktijk voor Coaching

Trescoaching

"Mijn specialisatie is het coachen van vrouwen rondom de periode van kinderen krijgen. Dit doe ik vanuit mijn achtergrond als verloskundige in het ziekenhuis. Zwanger worden, zwang (meer...)

Coaching zwangerschap ouderschap balans geboorte
Ziekenhuis

St Anna ziekenhuis

Kinderartsen, gynaecologen en verloskundigen betrokken bij alle levensfases van kinderen vanaf voor de conceptie tot 18 jaar met interesse voor medische problemen maar ook psychoso (meer...)

PlusTeam

PlusTeam

Het PlusTeam heeft als opdracht om de inwoners van de gemeente te faciliteren en begeleiden bij hun ondersteuningsvraag. Samen met het gezin, hun familie en vrienden, brengen we he (meer...)

Sociaal Domein (Jeugd-)Zorg Maatwerk Expertise Transparant
Welzijnsorganisatie

LEV Geldrop-Mierlo

"LEV Geldrop-Mierlo is er voor iedereen die: vragen heeft over (mantel)zorg, relaties, opvoeden en opgroeien, ontmoeten, wonen en werken actief wil zijn in wijk of buurt meer wil (meer...)

Trainingen jongeren maatje groepen taal
Kraamzorgbureau

Kraamzorg VDA

Kraamzorg VDA bied kraamzorg en mentale support na de kraamtijd door daarvoor gekwalificeerd personeel. VDA kiest voor een bredere investering, inzet en ondersteuning op het gebied (meer...)

Kinderopvang

Korein

Kinderen die lekker in hun vel zitten, ontwikkelen zich optimaal. Daaraan bijdragen vinden wij onze belangrijkste taak. Door een warme sfeer te creƫren, met volop persoonlijke aan (meer...)

kinderopvang baby peuter vve korein
Kinderopvang

Kinderopvang Potje Knor

"Kinderopvang Potje Knor biedt op alle werkdagen, tussen 7:00 en 19:00 uur, opvang aan kinderen van nul tot dertien jaar, op zes verschillende locaties in Geldrop. Op professione (meer...)

Kinderopvang Flexibele opvang Buitenschoolse opvang Peuteraanbod
kinderopvang

Kinderopvang de Grabbelton

De Grabbelton is een warme, betrokken, betrouwbare en vooruitstrevende organisatie met een grote diversiteit in opvang voor kinderen van nul tot dertien jaar. Van dagopvang en peut (meer...)

kinderopvang kinderdagverblijf BSO peuterwerk peuteropvang
huisartsenpraktijk

Huisartsen Coevering

Huisartsen Coevering bestaat uit een praktijk met 4 huisartsen, 6 assistentes, 3 POH S , 1 POH kwetsbare ouderen, 1 poh kind en jeugd; 2 poh GGZ volw, en manager. We werken in de w (meer...)

huisartsenzorg ontwikkelingsproblematiek
gezondheidsbevorderaars en leefstijlcoaches

Healthy Parenting

"Healthy Parenting biedt professionele ondersteuning, praktische hulp, coaching en spreekuren voor ouders in periodes dat het even niet lekker loopt. Dit doen we in het Nederlands (meer...)

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) stoppen met roken coaching aanleren gezondheidsvaardigheden ontspannen starten preparing for Pregnancy, preparing for Parenting, Expat & WellCare, gezonde leefstijl, training
JGZ-organisatie

GGD BZO

We zijn de organisatie die jeugdgezondheidszorg 0-18 jaar biedt in de regio Brabant Zuidoost. Onze medewerkers staan klaar voor alle kind(eren) en ouder(s) of verzorgers. (meer...)

jeugdgezondheidszorg ouderschap opvoeden kind jeugd
kinderdagverblijf

Dolfijn

Wij bij kinderdagverblijf Dolfijn staan voor een belangrijke taak; zorgen dat jullie met een gerust hart kunnen gaan werken, terwijl wij met liefde en aandacht voor jullie kinderen (meer...)

kinderopvang bso dagopvang peuteropvang passend
Kinderopvang/Peuterspeelzaal

De Wonderwereld

Wij bieden kinderopvang met Aandacht. Er is veel ruimte voor ontdekken, ontwikkelen en ontmoeten. Wij zijn VVE gecertificeerd. En zorgen voor een zo goed mogelijke aansluiting met (meer...)

Even met iemand praten? Gebruik de chatfunctie. Ons online team staat voor je klaar.