De Oudergids

Altijd dichtbij

Bij jou in de buurt staan allerlei mensen en organisaties voor je klaar als je behoefte hebt aan ondersteuning of deskundig advies. Wil je met hen in contact komen? Zoek dan hier voor jouw gemeente de contactgegevens van deze personen en instanties.

Resultaten (22)

Verloskundigenpraktijk

Verloskundigen Geldrop-Heeze-Leende

"Wij zijn een verloskundigenpraktijk. Gevestigd aan de Sluisstraat in Geldrop, we hebben ook een locatie in Heeze. Wij zetten ons in voor goede verloskundige zorg tijdens je zwange (meer...)

Verloskundige zwangerschap bevalling echo centering pregnancy
Praktijk voor Coaching

Trescoaching

"Mijn specialisatie is het coachen van vrouwen rondom de periode van kinderen krijgen. Dit doe ik vanuit mijn achtergrond als verloskundige in het ziekenhuis. Zwanger worden, zwang (meer...)

Coaching zwangerschap ouderschap balans geboorte

TASCH

Ik ben Natascha Meeusen al vele jaren werkzaam in het onderwijs en moeder van 2 kinderen. Ik ben nieuwsgierig, positief en altijd opzoek naar de dingen die al goed gaan. Vandaar ui (meer...)

talent coaching zelfvertrouwen onderwijs veerkracht
Stichting voor welzijn

Stichting Als je het niet ziet

We willen ouders graag helpen om naast de krachten van hun kind, ook de kwetsbaarheden te zien. Vooral wanneer een kind zich heel goed lijkt te kunnen aanpassen en kwetsbaarheden g (meer...)

autisme kwetsbaar angst puber stress
non-profit organiatie

Steunouder

Een steunouder biedt praktische steun. Je kunt als ouder de zorg voor je kind delen met de steunouder. Voor jouw kind kan het fijn zijn om even ergens anders te zijn en nieuwe erva (meer...)

steun aanvullend thuis vrijwillig verbinding alleenstaand

Sterk! in gesprek met kinderen

Wij verzorgen training en coaching aan kinderen, ouders en professionals over de sociaal emotionele ontwikkeling en positieve communicatie. Zowel individueel als in groepsverband o (meer...)

opvoeding positief sterk samen 0-18 jaar
Ziekenhuis

St Anna ziekenhuis

Kinderartsen, gynaecologen en verloskundigen betrokken bij alle levensfases van kinderen vanaf voor de conceptie tot 18 jaar met interesse voor medische problemen maar ook psychoso (meer...)

Gezondheidsinstelling

Rondom Mama

De docenten van Rondom Mama bereiden aanstaande moeders voor op de bevalling. Dit doen ze door middel van het aanbieden van zwangerschapsyoga cursussen. “We richten ons, in het (meer...)

baby, zwangerschap, zwangerschapscursus, yoga, zwangerschapsyoga, bevallen, bevalling, voorbereiding, momtobe, zwangerschapscoach, zwangerschapsbegeleiding, rondom zwangerschap babymassage, workshops, moederenkind gezondheidszorg, moeder, mama, ouders, online lessen newborn partnerles, pufcursus
Praktijk voor coaching

Maandacht - van begin tot gezin

Hallo, mijn naam is Jonneke. Met mijn praktijk Maandacht - van begin tot gezin bied ik coaching aan op het gebied van zwangerschapswens, zwangerschap en bevallen en het nieuwe oude (meer...)

zwangerschap ouderschap baby coaching bevallen
Welzijnsorganisatie

LEV Geldrop-Mierlo

"LEV Geldrop-Mierlo is er voor iedereen die: vragen heeft over (mantel)zorg, relaties, opvoeden en opgroeien, ontmoeten, wonen en werken actief wil zijn in wijk of buurt meer wil (meer...)

Trainingen jongeren maatje groepen taal jongerenwerk jongerencentrum jeugd puberteit pubers
Kraamzorgbureau

Kraamzorg VDA

Kraamzorg VDA bied kraamzorg. (meer...)

Kinderopvang

Korein

Kinderen die lekker in hun vel zitten, ontwikkelen zich optimaal. Daaraan bijdragen vinden wij onze belangrijkste taak. Door een warme sfeer te creëren, met volop persoonlijke aan (meer...)

kinderopvang baby peuter vve korein
Kinderopvang

Kinderopvang Potje Knor

"Kinderopvang Potje Knor biedt op alle werkdagen, tussen 7:00 en 19:00 uur, opvang aan kinderen van nul tot dertien jaar, op zes verschillende locaties in Geldrop. Op professione (meer...)

Kinderopvang Flexibele opvang Buitenschoolse opvang Peuteraanbod
kinderopvang

Kinderopvang de Grabbelton

De Grabbelton is een warme, betrokken, betrouwbare en vooruitstrevende organisatie met een grote diversiteit in opvang voor kinderen van nul tot dertien jaar. Van dagopvang en peut (meer...)

kinderopvang kinderdagverblijf BSO peuterwerk peuteropvang
huisartsenpraktijk

Huisartsen Coevering

Huisartsen Coevering bestaat uit een praktijk met 4 huisartsen, 6 assistentes, 3 POH S , 1 POH kwetsbare ouderen, 1 poh kind en jeugd; 2 poh GGZ volw, en manager. We werken in de w (meer...)

huisartsenzorg ontwikkelingsproblematiek
gezondheidsbevorderaars en leefstijlcoaches

Healthy Parenting

"Healthy Parenting biedt professionele ondersteuning, praktische hulp, coaching en spreekuren voor ouders in periodes dat het even niet lekker loopt. Dit doen we in het Nederlands (meer...)

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) stoppen met roken coaching aanleren gezondheidsvaardigheden ontspannen starten preparing for Pregnancy, preparing for Parenting, Expat & WellCare, gezonde leefstijl, training
JGZ-organisatie

GGD BZO

We zijn de organisatie die jeugdgezondheidszorg 0-18 jaar biedt in de regio Brabant Zuidoost. Onze medewerkers staan klaar voor alle kind(eren) en ouder(s) of verzorgers. (meer...)

jeugdgezondheidszorg ouderschap opvoeden kind jeugd
kinderdagverblijf

Dolfijn

Wij bij kinderdagverblijf Dolfijn staan voor een belangrijke taak; zorgen dat jullie met een gerust hart kunnen gaan werken, terwijl wij met liefde en aandacht voor jullie kinderen (meer...)

kinderopvang bso dagopvang peuteropvang passend
Kinderopvang/Peuterspeelzaal

De Wonderwereld

Wij bieden kinderopvang met Aandacht. Er is veel ruimte voor ontdekken, ontwikkelen en ontmoeten. Wij zijn VVE gecertificeerd. En zorgen voor een zo goed mogelijke aansluiting met (meer...)

kinderopvang
gemeentelijke organisatie

CMD Jeugd

Ouders kunnen bij het CMD terecht met vragen over opvoeden, opgroeien en ondersteuning voor kind en gezin. (meer...)

jeugdhulp opvoeden opgroeien ondersteuning begeleiding
Stichting voor ondersteuning van gezinnen

Buurtgezinnen

Buurtgezinnen is een initiatief gebaseerd op een oude gedachte: opvoeden doen we samen. Gezinnen die het zwaar hebben (vraaggezinnen) worden gekoppeld aan een warm en stabiel gezin (meer...)

opvoeden doen we samen gezinnen steungezin vraaggezin veilig opgroeien in je eigen gezin

Even met iemand praten? Gebruik de chatfunctie. Ons online team staat voor je klaar.