Geldrop-Mierlo

OuderWijzer bijeenkomsten

Samen met andere ouders, in dezelfde fase van ouderschap, staan we stil bij wat gaat komen en wat dit voor jou betekent. Want als ouder kun je gewoon niet alles weten. Daarom biedt OuderWijzer je tips, inspiratie en leuke, leerzame ouderbijeenkomsten. Kom en laat je verrassen! Maak een profiel aan, log in en meld je aan voor de bijeenkomsten (die je ziet als je bent ingelogd)..


CMD Geldrop-Mierlo

Heb je een vraag over jeugdhulp: begeleiding en ondersteuning bij het opgroeien en opvoeden van kinderen en jongeren. Neem dan contact op met het CMD. Kijk op de website over bel naar 040 289 38 93.

GGD Brabant Zuid-Oost

De jeugdgezondheidszorg is er voor alle ouders. De jeugdgezondheidszorg kijkt met je mee en ondersteunt jou als ouder voor en na de bevalling en bij de otwikkeling van je kind. Je kunt er met al je vragen terecht. De JGZ luistert, denkt mee, wijst de weg en geeft advies. 088 0031 414/ ggdbzo.nl

Verloskundigen

verloskundigengeldropheezeleende.nl/verloskundigen-in-geldrop

Verloskundigen Geldrop en Heeze-Leende – Een goed begin! Wij zetten ons in voor goede verloskundige zorg tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed. De zorg in onze verloskundigenpraktijk stemmen we op jullie wensen af. We hebben een fijn team. We voelen allemaal veel liefde voor ons werk en hebben dezelfde ideeën over wat we goede zorg vinden. Maak kennis met ons zodra je weet dat je zwanger bent Je kunt je online aanmelden of je kan bellen naar 040 285 8323 als je in Geldrop woont of naar 040 226 3031 als je in Heeze, Leende of Sterksel woont. We hebben spreekuren in Geldrop en in Heeze. Op beide locaties worden echo’s gemaakt en zijn er mogelijkheden om overdag en ’s avonds te komen.We zijn 7 dagen per week 24 uur bereikbaar. Je krijgt altijd direct één van de verloskundigen aan de lijn als je belt.

https://verloskundigenpraktijk-volverwachting.nl/

Verloskundigenpraktijk Vol Verwachting staat al ruim 50 jaar klaar voor iedereen in de gemeente Geldrop-Mierlo en gemeente Helmond. Je kunt je bij ons aanmelden bij kinderwens, begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Vanuit onze passie voor het vak en onze vele ervaringen kijken we ernaar uit je te mogen begeleiden bij ieder stap. Maak hier een afspraak  en we nemen zo snel mogelijk contact met je op of bel ons: 0651249350. Hopelijk tot snel in onze verloskundigenpraktijk in Geldrop of Mierlo.

Even met iemand praten? Gebruik de chatfunctie. Ons online team staat voor je klaar.